EngleskaFudbalTransferi

Arsenal i Čelsi mogli bi da uđu u trku za stare mete?

Zanimljive najave evropskih novinara.

Dva kluba o kojima smo najviše pisali tokom zimskog prelaznog roka su Arsenal i Čelsi. Različite filozofije, različit nastup na tržištu, opet, nekako se najviše igrača dovodilo u vezu sa njima, neke iste mete su imali, pa ćemo i na leto možda gledati njihovu borbu za potpis nekolicine fudbalera. To se pre svega odnosi na potragu za veznjacima i Mozesa Kaiseda, te Deklana Rajsa, u istu priču mogli bi da se uključe neki ofanzivci, i to baš oni koji su bili mete gradskih rivala i ranije.

Ponovo se piše o potencijalnom odlasku Lautara Martineza. Argentinac je zadovoljan u Interu ali nije imun ni na ponude da napravi naredni korak. Zna se da Čelsi traži novog napadača koji bi bio dovoljno kvalitetan da reši neke ozbiljne probleme, prva želja im je Viktor Osimen, ukoliko ne bude realna mogli bi da iskoriste svoje dobre veze sa Interom i okrenu se Lautaru, piše Ekrem Konur. Vrlo verovatno je da će Arsenal naredne sezone posle pauze da se vrati u Ligu šampiona, samim tim biće im potreban širi igrački kadar, već se neko vreme najavljuje da neće žaliti para za klasnog ofanzivca. Za sada traže drugačiji profil igrača ali razmatraju i Lautara ukoliko se otvori prilika. Pored njih, u ovom kontekstu pomenuti turski novinar pominje i Mančester Junajted, s tim da je i njima prva želja Osimen.

Londonski rivali opipavaju puls oko Rafinje. Prošlog leta Arsenal je jedno vreme slovio kao favorit za njegov transfer, Čelsi u jednom trenutku bio pred dogovorom, na kraju je ipak završio tamo gde je želeo, u Barseloni. Tokom zime Katalonci su bili raspoloženi da ga prodaju ali su odbili ponudu Tobdžija u iznosu od 70 miliona evra. Interesovanje bi moglo da se obnovi na leto, piše španski Sport i dodaje da bi u tom slučaju ponovo mogli da se uključe i Plavci.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet