EngleskaFudbal

Arteta: Kada sam se rodio imao sam bolest na srcu i dve godine su pokšavali da mi spase život

Trener Arsenala, Mikel Arteta govorio je o svom teškom odrastanju , jer je imao bolest na srcu i doktori su dve godine pokušavali da mu spase život, to je otkrio u Amazonovom dokumentarcu „All or nothing“.

„U svakoj industriji postoje timovi koji imaju vrhunske performanse. Zovu ih tako iz jednog razloga. Oni postižu rezultate. Kada sam se rodio imao sam bolest na srcu i dve godine su pokšavali da mi spase život. Dobio sam šansu i prvu operaciju imao sam u Španiji. Timovi sa vrhunskim performansama nisu samo u fudbalu ili košarci, već i timovi za hitne slučajeve poput onih koji rade u bolnici. Oni moraju da se okruže posebnim ljudima, onima koji su spremni da daju 100 odsto i rade to zato što to vole, to je njihova svrha i cilj.“, izjavio je Arteta.

Priznao je kako se osećao nakon ubedljivog poraza od Mančester sitija (5:0)

„Osetio sam strah i nesigurnost, ali želim da se zahvalim sivma vama, jer ste od tako teškog momenta napravili jednu od najboljih nedelja u mojoj fudbalskoj karijeri. Verujte u sebe, veoma ste dobri. Ne želim da u bilo kom lošem momentu krivite sebe“, ispričao je Arteta.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet