EngleskaFudbal

Arteta: Navijači, obaspite Haverca ljubavlju

Navijači Arsenala izuzetno su kritički raspoloženi prema Kaiju Havercu, skupo plaćeni ofanzivac i ujedno najplaćeniji fudbaler tima nije dobro počeo sezonu.

– Reći ću vam šta mislim o Kaiju – obožavam ga, njegovi kvaliteti evidentni su svakodnevno tokom treninga. Neverovatno je vredan, radi mnogo stvari blizu protivničkog gola koje pomažu ekipi. Trenutno mu nedostaju golovi, recimo poput pogotka posle utrčavanja u kazneni prostor, ali svemu ostalom već doprinosi. Nije zgodno zahtevati nešto od grupe ljudi, posebno one na stadionu i naših navijača koji nas podržavaju iz svojih domova. Ipak, želim da ga obaspete ljubavlju i on će se potom pokazati u najboljem svetlu.

Podsetio je Mikel Arteta na još neke sada nezamenljive prvotimce koji su prošli kroz nešto slično u prethodnom periodu, pomenuo Bena Vajta, Arona Ramzdejla i Bukarija Saku.

– Imam neke veoma prigodne primere u proteklih nekoliko sezona. Igrači koji su osetili privrženost publike su napravili izuzetan napredak. Haverc može mnogo da nam pruži. Govorili su i za Vajta da ne može da igra na poziciji desnog beka. Rekli su da Remzdejl nije dovoljno dobar, ali su negodovali i kada smo doveli Davida Raju da mu bude konkurencija. Takođe su pričali da je za Saku najbolje da igra na poziciji levog beka. Postoji toliko primera.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet