EngleskaFudbalItalijaTransferi

Arteta ne odustaje od bisera sa Čizme, preduzeti formalni koraci!

Za sada obaveštenje da se može očekivati ponuda.

Nekoliko poslednjih godina smo navikli na to da Arsenal posebno studiozno pristupa pripremama za prelazne rokove. Priprema se teren, prikupljaju informacije, željeni igrač i njegov klub unapred obaveštavaju o tome koliko su Tobdžije spremne da izdvoje za nekoga. Isti je slučaj i sada kada Mikel Arteta ne odustaje od turskog bisera.

Ovo što smo rekli za Arsenal, na drugi način važi za Juventus. Sve su bliže povratku u Ligu šampiona i prave planove za letnju transfer pijacu, manje-više znamo da u crno-belom delu Torina nema nedodirljivih za pravi novac. Tobdžije su to spremne da testiraju i potencijalno se domognu Kenana Jildiza, jednog od najtalentovanijih ofanzivaca na svetu. Italijanski mediji svako malo pišu o ovome, Tutosport obaveštava javnost da je iz severnog Londona u Torino stigao mejl o spremnosti da se pošalje ponuda od 40 miliona evra.

Jildiz je ove sezone nagovestio ozbiljan potencijal, ali ukoliko se proceni da je njegov odlazak najmanje bolan kad su u pitanju ofanzivci, a uz to Arsenal garantuje više minuta, transfer je vrlo realan. Uz to, treba reći da se Juventus dugo interesuje za Tomasa Parteja, ne bi iznenadilo da bude uključen u pregovore.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet