EngleskaFudbal

Arteta: Trudimo se da naši igrači budu nepredvidivi

Iz kola u kolo, Arsenal od početka ove godine izgleda sve brutalnije. Barnliju su dali pet komada u gostima, njihov trener se pozabavio dvojicom igrača u strašnoj formi, počevši od Martina Odegarda.

– Mislim da je sa samopouzdanjem u stvarno dobrom trenutku. Fizički takođe, kao i načinom na koji igra u odbrani i napadu. Povezanost i ubrzanje koje nam daje, to je fantastično.

Nedavno je kapiten Tobdžija bio na meti kritika zbog načina na koji proslavlja golove, mnogi smatraju da im je na Bramal lejnu poslao poruku.

– Ne znam, nisam primetio da je napravio taj gest. Bio je zaista srećan u svlačionici. Mislim da ne treba da šalje poruke nikome. On treba da radi ono što oseća. Ako želi nešto da uradi, uradi to i nosi se sa posledicama.

Bukajo Saka je takođe u fantastičnom periodu, Mikel Arteta sumnja da njegova motivacija ima veze sa poređenjima sa Filom Fodenom koja su aktuelna.

– Nemam pojma. Mislim da Bukaju ne treba takve motivacije.

Krilni fudbaler je postao ubojit i sa desnom, slabijom nogom, Arsenalov trener kaže da je to posledica ozbiljnog rada.

– Trudimo se da naši igrači budu nepredvidivi. Siguran sam da nas protivnici mnogo gledaju i skautiraju. On mnogo trenira i radi na tome.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet