EngleskaFudbalTransferi

Arteta želi zemljaka, klub povukao konkretan potez

Videćemo hoće li imati konkurenciju.

Posle par godina lutanja čini se da se transfer politika Arsenala malo stablizovala, navijači se nadaju da je ova sezona uprkos katastrofalnom početku konačno ona u kojoj se nazire svetlo na kraju tunela i put ka rezultatima kakve klub takvog renomea zaslužuje. Zbog toga sportski sektor već sada pažljivo planira letnji prelazni rok.

Jedno ime koje je po ukusu Mikelu Arteti odudara od drugih. U pitanju je Fabijan Ruiz, za koga Miror tvrdi da je jedna od najvećih želja trenera Tobdžija za leto pred nama.

Štaviše, ovaj list navodi da su se predstavnici Arsenala i zastupnici 25-godišnjeg veziste već susreli i razgovarali na temu potencijalnog transfera. Ruiz će u junu ući u poslednju godinu ugovora te će, ako ostane pri ovome, Napoli imati malo prostora za manevar. Zbog toga su Tobdžije spremne da ponude 16 miliona funti za ovaj transfer ali ostaje i pitanje da li će imati konkurenciju, tačnije kakvu jer je teško verovati da neće biti još nekog kandidata koji bi probao da iskoristi ovakvu priliku.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet