EngleskaFudbalTransferi

Artetina najava se obistinila, Arsenal u napadu na Bajernovu metu!

Iznenađenje sa Emirejtsa.

Glavni deo planiranog posla za letnji prelazni rok Arsenal je završio. Ozbiljne sume uložene su u dolaske Deklana Rajsa, Kaija Haverca i Juriena Timbera, time i zatvorene pozicije unapred zacrtane. Na pitanje da li je sa prelaznim rokom gotovo, Mikel Arteta je ostao zagonetan rekavši da klub prati tržište i da će reagovati ako se ukaže prilika i neki odlazak usput, što će se izgleda i desiti.

Ekskluzivne vesti je doneo David Ornštajn, potvrdio Fabricio Romano, velike su šanse da se Tobdžijama pridruži David Raja. I pre početka transfer pijace Španac je najavio Brentfordu da neće produžiti ugovor, te da je otvoren za novi izazov. Nije mu se dalo da pređe u Totenhem iako je postigao dogovor, sada ni u Bajern koji ni njemu ni Brentfordu na kraju nije ponudio odgovarajuće uslove. Sam Raja želi u Arsenal, očekuje se i formalna ponuda Brentfordu koji i nema previše prostora za manevar kada je u pitanju igrač koji je ušao u poslednju godinu ugovora.

Ovo takođe znači da će do kraja leta Emirejts napustiti Met Tarner. Amerikanac koji je dobio šansu samo na dve utakmice FA kupa na meti je Notingema. Ukoliko sve protekne po planu, on će put Siti graunda dok će Raja predstavljati mnogo ozbiljniju konkurenciju Aronu Ramzdejlu.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet