EngleskaFudbal

Aspiliketa: Mislim da moji potezi najbolje govore sami za sebe

Dugo je Čelsijev kapiten bio maltene na pragu odlaska, imao je veliku želju da se vrati u Španiju, potpiše za Barselonu, na kraju se ipak odlučio da ostane na Stamford bridžu.

– Uvek sam bio u potunosti iskren u svim razgovorima. Posle Svetskog klupskog prvenstva sam mislio da je vreme da se vratim u Španiju. Kada smo osvojili taj trofej postao sam jedini igrač Čelsija koji je osvojio sve što može da se osvoji, svaki postojeći trofej. Mislio sam da je možda vreme za nove izazove. Ali onda se desilo sve što se desilo. Imali smo konkretne razgovore sa menadžerom i sa vlasnicima. Ja sam kapiten ovog tima i jednostavno sam želeo da ostanem i pokažem svoju posvećenost. Ono o čemu smo pričali ostaće poverljivo, ali to je zaista bilo veoma konkretno, svi smo rekli ono što mislimo i tada sam shvatio da želim da ostanem i pomognem svom klubu.

Iza kluba je jedan težak period, iz dobro poznatih razloga.

– Srećan sam zbog novog ugovora. Proteklih nekoliko meseci bili su zaista ludi, ali zadovoljan sam što ostajem ovde. Sada imamo novi projekat i zaista se radujem svemu što nova sezona donosi. Bilo je zaista neuobičajeno – ugovor mi je isticao na kraju sezone, a u martu su usledile sankcije. Nije moglo da se uradi ništa, nismo mogli da razgovaramo o produženju ugovora i bilo je zaista teško. Mnogo je onih koji govore u tuđe ime, ali mislim da moji potezi najbolje govore sami za sebe. Ostao sam posvećen klubu, igrao sam najbolje što sam mogao, iako nisam znao šta će se dogoditi. Onda su došli novi vlasnici sa kojima sam imao iskren razgovor i odlučio sam da ostanem.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet