EngleskaFudbalTransferi

Aston Vila sve bliže velikom pojačanju!

Očekuje se kompromis vrlo brzo.

Ovih dana sve češće pišemo o dešavanjima na Vila parku, potpuno opravdano jer Aston Vila radi odličan posao u letnjem prelaznom roku. Nakon ozvaničenja Jurija Tilemansa i kupovine Paua Toresa prešlo se na još tri pozicije, juče smo izveštavali o tome, sada o pomacima u dve od tri priče. Španski mediji i dalje tvrde da je jedina ponuda za Žoaa Feliksa ona od Aston Vile, sada da pređemo na preostale dve.

Od strane nekoliko različitih pouzdanih izvora potvrđena je prva zvanična ponuda za Musu Dijabija poslata u Leverkuzen. Doduše, Bajer ju je odbio, detalje donosi Florijan Pletenberg. On navodi da je ponuda od 45 miliona evra odbijena, Farmaceuti traže 60, ali očekuje se kompromis. Dijabi je već pristao na odlazak u Birmingem, sve ide ka tome da će Unaj Emeri dobiti veliko pojačanje na krilnim pozicijama.

Dobre vesti za Aston Vilu stigle su i iz Torina. Juventus je saopštio Leonardu Bonućiju i Vestonu Mekeniju da više nisu u planovima kluba, te imaju dozvolu za odlazak. Amerikanac je već u neformalnim kontaktima dao zeleno svetlo Lavovima, listovi bliski Bjankonerima tvrde da bi ceo posao oko veziste mogao da se završi za oko 25 miliona evra.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet