Košarka

Ataman: Njegovom američkom agentu bi trebalo zabraniti poslovanje u Turskoj

Omer Jurceven nije se pojavio na pripremama turske košarkaške reprezentacije, o tome da neće doći obavestio je poslednjeg dana što je izazvalo revolt selektora.

– Bio sam šokiran kada sam shvatio da Omer nije došao na pripreme. Igrao je za nas u meču sa Velikom Britanjom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo i bio je veoma dobar. Sa svima se lepo slagao. Nisam mogao da verujem kada sam čuo da neće igrati, pričao sam i sa pomoćnim trenerima i svi su bili iznenađeni. Poslednjeg dana je javio predsedniku Saveza Hidajetu Turkogluu da neće igrati. Ne mogu to da razumem. Luka Dončić, Nikola Jokić i Janis Adetokumbo će igrati na Evrobasketu. Ovo je prilika za njega jer svakako ne igra u Majamiju. Mi smo dobar tim – Džedi Osman, Alperen Šengun, Furkan Korkmaz, Sertač Šanli, sve su to odlični igrači na visokom nivou.

Upitan je Ataman da li ovo znači da više neće biti pozivan u nacionalni tim.

– Mislim da treba da se izvini, ne meni, nego turskom narodu. Jedino tako bih prihvatio da ponovo igra za reprezentaciju. Njegovom američkom agentu bi trebalo zabraniti poslovanje u Turskoj.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet