Košarka

Ataman: Pitajte isto Šarunasa što nije poslao Kalinića, Željka zašto nije Papapetrua

Turski selektor zadovoljan je onim što su njegovi igrači prikazali u srpskoj prestonici uprkos porazu, ono čime nije zadovoljan je suđenje

Bilo je veoma teško, teška atmosfera. Ali, ponosan sam na moje mlade igrače da se ovako bore 40 minuta, do poslednjeg šuta. Sjajna utakmica. Dve stvari – odlično smo igrali odbranu, ali smo gubili lopte suviše lako. Posle toga je Srbija ubacila 14 poena. To pokazuje da su oni igrali veoma agresivno, što je na domaćem terenu. Ali nije normalno 24 penala u odnosu na 17 penala. Izgubili smo na jednu loptu. Ovaj nivo košarke, nastavlja se od Evrobasketa, sudijske odluke su isto. Oni su imali 24, a mi 17, a oni su bili agresivni. Čestitam Ristiću jer je pronašao u karijeri šut za tri poena.

Nije moglo da prođe bez Vase Mcića kao teme.

Ne znam ko je isprovocirao tu situaciju. Ali, neću više da komentarišem to. Pitajte isto Šarunasa što nije poslao Kalinića, Željka zašto nije Papapetrua. Vasa je jedini plejmejker, on se isto povredio. Isto je ovo.

U jednom trenutku došlo je do verbalnog sukoba između dvojice selektora.

Pitali su me šta se desilo sa Pešićem. Nije dopušten ovakav dijalog između trenera. Ja sam se bunio kod sudija. On je počeo da me pita zašto se bunim. To nije fer. Ne znam kakav je pritisak imao nakon što je Srbija izgubila Evrobasket iako je bila favorit. Nisam pričao sa njim, već sa sudijama. To je isprovociralo navijače.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet