EvroligaKošarka

Ataman: Volim Šarasa

Posle pobede u Kaunasu litvanske novinare zanimalo je kako se završio onaj verbalni sukob trenera Efesa i njihove legende, Šarunasa Jasikevičiusa.

– Šarunas? Nazvao me je, razgovarali smo o tome. Rekao mi je da nema ništa protiv mene. On zna to, ja kroz karijeru nikada nisam voleo da analiziram protivnike. Za mene je uvek bio važan samo moj tim. Analiziram samo sebe. Smešno je i razmatrati takve stvari. Imao je nekoliko pitanja o mom asistentu, objasnio sam mu da ako pomoćnik nešto uradi, on to prosledi meni. Ali zašto bi bilo koji moj pomoćnik nešto tako uradio.

Sledeće reči svedoče da je sukob prevaziđen.

– Mislim da je samo bio u tom trenutku jako nervozan. Šaras i ja smo jako dobri prijatlelji. Obojica smo u Udruženju trenera Evrolige. Takođe, razgovarali smo sa predsednikom Dimitrisom Itudisom o toj situaciji. Pozvao je i mene i Šarasa. Mislim da je sada sve jasno. Takve stvari se dešavaju, Evroliga je veoma zahtevno takmičenje. To je drugačije i od NBA i od bilo koje nacionalne lige. Svaka utakmica je finale. Već sam zaboravio na sve to. On je veoma dobar prijatelj. Volim Šarasa.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet