FudbalŠpanijaTransferi

Atletiko preduhitrio Junajted i Barselonu, stiže traženi vezista!

I tu nije kraj dešavanja u zimskom prelaznom roku.

Nije se očekivalo da će Atletiko biti naročito aktivan u januaru, štaviše, dopirale su informacije da je uprava dala do znanja Dijegu Simeoneu kako je teško očekivati da se nešto ozbiljnije dogodi, sem ako to ne budu diktirali odlasci. Stvari su se promenile u hodu i moguće je da popularni Čolo dobije barem tri nova igrača, počevši od veziste!

Svi najrelevantniji evropski mediji, uključujući i Fabricija Romana, najavljuju da će u narednim danima na Vanda Metropolitano preći Artur Vermeren. 18-godišnji vezista se u prethodnom periodu dovodio u vezu sa nekolicinom španskih i engleskih klubova, dugo figurirao kao želja Barselone, postojale su najave da ga je Mančester Junajted označio kao prioritetnu metu za leto. Atletiko nije časio časa i dogovorio je sa Antverpenom transfer vredan 25 miliona evra, što za igrača Vermerenovog potencijala ne predstavlja mnogo, ako ćemo pravo.

Ovo neće biti kraj aktivnosti Jorgandžija, pod uslovom da uspeju da realizuju prodaju Anhela Koree. Očekuje se da Al Itihad stavi na sto zadovoljavajuću ponudu pa da se aktivira dogovorena pozajmica Moizea Kina iz Juventusa. Nije isključeno ni da se uloži u transfer Tijaga Almade, uz možda još koju promenu kako se budemo bližili završetku transfer pijace.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet