EvroligaKošarka

Avramović: Jasno se zna ko šta radi

Košarkaši Partizana puni samopouzdanja posle dve pobede nad Crvenom zvezdom otputovali su u Vitoriji gde ih u šestom kolu Evrolige čeka meč sa Baskonijom.

– Oni su malo u lošem ritmu, promenili su trenera, što će svakako biti dodatna motivacija za njih, a i za nas. Opet ćemo biti bez Pantera i Ponjitke koji su važni šrafovi u našoj ekipi. Samopouzdanje je na visokom nivou, igrali smo dobro, organizovano i pametno prethodne dve utakmice i dobrim delom meča protiv Mege. Jasno se zna ko šta radi. Idemo da se nadmećemo i da pobedimo.

Puno poštovanja ima Aleksa Avramović za protivnika, sada će se naći na suprotnoj strani od reprezentativnog kolege, Vanje Marinkovića.

– Baskonija je fantastična ekipa predvođena Vanjom Marinkovićem, on je fantastičan igrač sa kojim sam imao prilike da sarađujem ovog leta u reprezentaciji, sjajan šuter. Doveli su novog trenera, svi znaju ko je Duško, imaju sjajnog šutera Markusa Hauarda i oslanjaju se na tranziciju i šut za tri poena. To je dobar tim, fizički su fino potkovani. Protiv svakog možemo da se nadmećemo i ako smo na pravom nivou, sa svakim možemo da igramo.

Baskonija nije u dobrom momentumu, nadaju se reakciji, posegli su za promenom trenera i vratili Duška Ivanovića.

– On ima svoj pristup rada koji je za poštovanje, jer je napravio velike uspehe u karijeri. Oni su trenutno u padu formi, mi smo bili pre derbija. Svaka utakmica će poslužiti da se neko podigne.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet