KošarkaSrbija

Avramović: Nadam se da će najviše profitirati košarka

Srpski reprezentativac iz redova Partizana učestvovao je u žrebu za završni turnir Kupa Radivoja Koraća, najzanimljiviji četvrtfinalni par mu je onaj u kome se sastaju dva kluba iz njegovog rodnog grada.

– Izuzetno sam zadovoljan žrebanjem. Par Borac i Čačak 94 je hajlajt dana (smeh). Priželjkivao sam da se to desi, srećan sam jer imam prijatelje i u jednom i u drugom taboru. Čačak 94 je jedan tim sa uzlaznom putanjom. Nadam se da će ih ovo dodatno motivisati da igraju dobro protiv Borca, mog kluba. Kuglice nisu bile vruće, iskreno poklopilo da smo mi u jednom delu žrebu, Crvena zvezda u drugom. Duel je moguć potencijalno tek u finalu.

Što se njih tiče, Aleksa Avramović i saigrači će naspram sebe imati Hercegovac iz Gajdobre, u projektovanom polufinalu Mega ili Vojvodina.

– Hercegovac iz Gajdobre je tim u usponu. Biće fantastična utakmica i između Mege i Vojvodine. Veliki prijatelj mi je trener novosadskog tima, Miloš Isakov-Kovačević. U Nišu je uvek lepa atmosfera, a nadam se da će najviše profitirati košarka. Vratio sam se na parket pre desetak dana, zadovoljan sam igramo kao ekipa. Sve je u redu.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet