ABAEvroligaKK PartizanKošarkaVESTI DANA

Avramović: Noga je dobro, nadam se da ću uskoro na teren

Borbeni bek je tokom Partizanovog novogodišnjeg koktela obradovao navijače najavivši skori povratak na teren tokom razgovora sa predstavnicima medija.

– Dobro je noga, počeo sam da hodam pre nedelju dana. Bilo je bolno u tom prvom periodu, ali Bogu hvala nemam nikakvih vitalnih oštećenja, tako da ću biti uskoro na terenu. Kad će to biti zavisi od medicinskog tima i lekara, predvođenim Momčilom Jakovljevićem, ali se nadam da ću uskoro biti na terenu.

Što se tiče novogodišnjih želja, Aleksa Avramović je svima poželeo srećne praznike, zdravlja, a rezultati neka se ponove.

– Želim da svi generalno budemo živi i zdravi, da ostanemo pozitivni, da gledamo kroz život na jedan vedriji način. Ima mnogo lepih stvari u životu, nadam se da će sve ići prirodnim tokom. Poželeo bih svim hrišćanima katoličke vere srećan Božić, a svojoj pravoslavnoj braći u Srbiji i inostranstvu, srećan predstojeći Božić i Badnje veče, da provedu u miru veselju i radosti sa porodicom. Voleo bih da se ponovi prošla godina u svakom mogućem smislu, ne bih ništa dodavao.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet