FudbalSrbija

Bahar: Ovo je samo početak

Sa turnira u Rusiji fudbaleri Crvene zvezde se vraćaju sa peharom i fenomanelanim utiscima nakon pobeda nad Zenitom, Nefčijem, i danas Fenerbahčeom.

Veoma važna utakmica za nas, ali i pobeda. Upisali smo tri trijumfa i osvojili prestižni „Pari kup“. Ipak, najvažnije je da napredujemo u svim segmentima i da ono što radimo na treninzima prenosimo na teren. U prvom poluvremenu smo i kreirali i realizovali prilike. U drugom je to bilo malo slabije, ali normalno je da bude tako nakon više od tri nedelje priprema. Zadovoljan sam radom, kako igrača, tako i stručnog štaba, naravno i ponašanjem, željom za pobedom i napretkom.

Veruje Barak Bahar da ima ekipu kadru da ovakva izdanja ponovi u takmičarskim utakmicama, te zadrži trofeje u svojim vitrinama.

U Zvezdi se trofeji podrazumevaju, i naravno da želimo da ih osvajamo. Danas smo savladali odličnu ekipu sa kvalitetnim pojedincima. Bitno je pobediti, bez obzira na to da li je prijateljska utakmica, pogotovo sada, kada se povezujemo i upoznajemo. Ipak, utisak mi je da smo se, i moj stručni štab, i ja već prilagodili na Zvezdu. No, ovo je samo početak, nastavićemo da radimo.

Iz ovih reči Izraelca sluti da su svi koji su dobili priliku u ove tri utakmice položili ispite tokom boravka u Rusiji.

Drugačiji su timovi, ali prva utakmica protiv Zenita je bila najteža. Znali smo i da je Fenerbahče organizovan i talentovan tim, ali smo dobro ušli u susret. Nefči je takođe dobra ekipa. Hteli smo da se testiramo protiv tri kvalitetna tima, i mislim da smo to uspešno učinili.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet