FudbalSrbija

Bahar: Razočaran sam rezultatima, ali sam zadovoljan igrom

Fudbaleri Crvene zvezde sada moraju još više da stave fokus na domaće obaveze, počevši od sutrašnjeg gostovanja Napretku.

– Nije lako u kontinuitetu igrati u gostima, pogotovo na terenima koji nisu u dobrom stanju, ali smo spremni, jer znamo koliko je utakmica protiv Napretka važna.

Ne može Barak Bahar da pobegne od toga da dosadašnji rezultati generalno nisu zadovoljavajući, međutim, veruje da ima na čemu da gradi optimizam.

– Razočaran sam rezultatima, ali sam zadovoljan igrom i optimističan kada su u pitanju naredni izazovi. Izgledali smo dobro u Bernu, kao tim, i svi koji su u igri, žele najbolje. No, sutra nas očekuje sasvim drugačija utakmica, tako da će biti promena u timu. Fokus je u potpunosti na prvenstvu, jer znamo da je to navijačima najvažnije. Igrači moraju da cene sebe i svoje kvalitete, te da budu zadovoljni načinom na koji su odigrali u Bernu. Nije to rezultat ispratio, ali smo na terenu izgledali dobro. Moramo da nastavimo tako kako bi i rezultati na kraju došli. U prošlom kolu smo u važnoj utakmici pobedili Vojvodinu, a sada je na nama da nastavimo sa trijumfima.

Nije želeo Izraelac da govori o zimskom prelaznom roku u ovom trenutku, dodao je još da očekuje veliku podršku navijača u Kruševcu.

– Siguran sam da ćemo imati veliku podršku u Kruševcu, jer su i navijači svesni koliko je ovo važna utakmica. Siguran sam da će doći i napraviti dobru atmosferu.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet