FudbalLiga šampionaVESTI DANA

Bahar: U toku reprezentativne pauze smo promenili taktiku

Trener Crvene zvezde je tokom najave utakmice petog kola Lige šampiona sa Jang Bojsom podsetio i na beogradski duel.

Svi znaju da nas sutra očekuje važna utakmica, za obe ekipe, jer se direktno borimo za treće mesto. Moramo da budemo fokusirani i agresivni kako bismo ostvarili željeni rezultat. Analizirali smo Jang Bojs i reč je o dobroj ekipi. Pre svega su dobri na domaćem terenu, tako da moramo da budemo na nivou kako bismo ostvarili pozitivan rezultat. Borićemo se, ovo je bitna utakmica i za nas i za njih, ali su oni domaćini i to im je prednost. Igraju dobar presing, fleksibilni su i promenili su sistem igre u odnosu na ranije. Bila je to ‘luda’ utakmica. Počeli smo dobro, ali smo loše ušli u drugo poluvreme i bili kažnjeni. Poslednjih pola sata su bili možda i naših najboljih, računajući prethodne utakmice. Nedostajalo nam je samo još nekoliko minuta da postignemo gol. Ipak, svaka utakmica u Ligi šampiona je drugačija.

Dobre vesti pred utakmicu u Bernu su to da su Piter Olanjinka i Milan Rodić u konkurenciji za sastav, videćemo sutra u kojoj meri mogu da doprinesu.

Olanjinka je bolje, odradio je prethodni trening, videćemo da li će biti starter. Rodić je juče trenirao i dobro se oseća. U toku reprezentativne pauze smo promenili razmišljanje i taktiku. Cilj je da igrači budu agresivniji i da stvaraju veći pritisak. Najbitnije u ovom trenutku je da pobeđujemo. Endiaj veoma naporno radi za ekipu. Protiv Jang Bojsa je bio strelac, verujem da će njegova realizacija biti bolje kako vreme bude odmicalo.

Izraelac je napomenuo da se tokom reprezentativne pauze radilo na promeni taktike, što bi moglo da se vidi sutra.

U toku reprezentativne pauze smo promenili taktiku, pa je prva ideja da budemo više agresivni uz dodatni presing. Što se tiče prethodne utakmice, drugo poluvreme je bilo nešto lošije, ali mi je bitno da su igrači sa klupe ušli sa stavom i pravim mentalitetom, te da su doprineli igri, kao i starter.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet