FrancuskaFudbalNemačkaŠpanijaTransferiVESTI DANA

Bajern prioritet dok Zahavi pregovara sa još dva kluba

Nema mnogo vremena za manevar.

Igra gluvih telefona između minhenskog Bajerna i Roberta Levandovskog još uvek traje. Dok čelnici nemačkog šampiona insistiraju na izjavama da njihov najbolji fudbaler zna koliko ga cene i pokušavaju da dokažu da problema neće biti poljski napadač javno tvrdi isto ono što piše i većina evropskih novinara, da ponude za produžetak ugovora koji ističe na leto 2023. još uvek nema.

Levandovski je jasno dao do znanja koji su uslovi za ostanak. Bavarci imaju rok do završetka ove sezone da mu ponude produžetak ugovora pod uslovima koje želi, u suprotnom insistiraće na transferu tokom letnjeg prelaznog roka pred nama.

Za to vreme Pini Zahavi pregovara sa dva zainteresovana kluba što su potvrdili svi bitniji evropski novinari poput Fabricija Romana, Kristijana Falka i Nikola Šire. Ukoliko do dogovora sa Bajernom i definitivno ne dođe kao blagi favorit za transfer Levandovskog navodi se Barselona, legitiman kandidat je i Pariz Sen Žermen koji neće žaliti sredstva da sjajnog centarfora privoli na selidbu na Park prinčeva. Još uvek se aktuelni klub pita ali vreme polako curi…

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet