ABAKošarka

Bajić: Moramo biti dosta skoncentrisani i da sve zahteve koje stavimo ispred sebe i ispoštujemo

Split čeka na prvi trijumf u AdmiralBet ABA ligi, Igokea je u usponu forme, samim tim gosti su ti koji imaju ulogu favorita pred okršaj danas u 17 časova.

– Očekuje nas ekipa Splita, koja je otvorila sa tri poraza, međutim gledajući na protivnike nije bilo ni za očekivati da će ostvariti pobedu. Ekipa Splita je dosta iskusna sa par sjajnih pojedinaca sa odličnim individualnim kvalitetima, i par mladih igrača koji unose tu energiju posebno u defanzivnom delu. Mislim da mi za ova dva, tri dana koliko smo imali vremena da se spremimo, pokušali smo da sugerišemo igračima na stvari u kojima je Split jako opasan. Moramo biti dosta skoncentrisani i da sve zahteve koje stavimo ispred sebe i ispoštujemo u najvećoj meri. Ako budemo imali pristup kao i u prethodne tri utakmice, ja se nadam da trebamo tražiti šansu kroz svih 40 minuta i ako nam se ukaže prilika onda možemo i da se nadamo pobedi.

Pred ovaj meč Igosi imaju dva problema.

– Poremetile su nas povrede Talića i u poslednjoj utakmici i Maria Nakića koji je imao važnu ulogu u timu. O stepenu povrede još nemamo kompletan izveštaj, Nakić je na detaljnim pregledima i kad budemo imali više informacija obratićemo se javnosti.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet