FudbalSrbija

Bandović: Želimo samo one koji prave razliku

Vojvodina je odigrala dve utakmice na pripremama na Kipru i obe trijumfovala, šef struke se nada da će se dobar pristup i kvalitetan rad preneti i na ostatak vremena do početka prolećne polusezone u Mozzart Bet Super ligi.

Imamo još dve utakmice i planiramo da odigramo još jednu 4. februara. Videćemo kako ćemo rasporediti minutažu u preostale dve provere na Kipru. Minutaža će biti približna kod svih igrača, nakon čega ćemo imati jasniju sliku o svakom. Želimo da zadržimo ovaj isti pristup i rad na treninzima, jer nas to vodi ka ostvarenju ciljeva.

Lazar Rosić je otišao u Kinu, uprava se dala u potragu za štoperom, Božidar Bandović je ponovio stav svih na Karađorđu da se traže samo igrači koji mogu da naprave razliku.

U ovom trenutku gledamo neke opcije, a klub će vas obavestiti kada bude konkretnijih poteza. Kao što je rekao i direktor Marko Jovanović, želimo da dovedemo samo one igrače koji mogu da donesu razliku na terenu, ali i van njega kako bi i mladi igrači trenirajući sa njima mogli da nauče kako da predstavljaju veliki klub.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet