ABAKošarka

Barać: Neki igrači će morati da istupe i preuzmu još veći teret

Danas u podne završava se 14. kolo AdmiralBet ABA lige, Mega dočekuje Cedevita Olimpiju u poslednjoj utakmici ove kalendarske godine.

– Dolazi nam veoma kvalitetna i iskusna ekipa Cedevite Olimpije koja svoje najbolje partije pruža u ABA ligi, o čemu svedoči i njihovo drugo mesto na tabeli. Mi smo u međuvremenu pretrpeli veliku izmenu u rosteru, Topić je otišao u Crvenu zvezdu i ono što nas očekuje u narednom periodu je rad na preraspodeli uloga gde će neki igrači morati da istupe i preuzmu još veći teret i odgovornost.

Kao po običaju, Marko Barać uverava da se dobro radilo na treninzima u pripremi ove utakmice, te se nada da će se to preneti na teren.

– Radili smo dobro na treninzima ove nedelje i očekujem da se taj dobar rad prenese i na utakmicu kojoj je potrebno da pristupimo koncentrisano od samog starta. Uz dobru energiju na parketu i agresivnu igru u odbrani, verujem da možemo da se borimo za pozitivan rezultat. Ovo je veoma važna utakmica za nas u nastavku ABA lige i nadam se da će to publika prepoznati i podržati nas u što većem broju.

Publiku je u pomoć pozvao i Uroš Plavšić, takođe istakao da je ovo utakmica koja za Megu na neki način predstavlja novi početak.

– Očekuje nas teška utakmica protiv veoma dobre i iskusne ekipe. Trenirali smo kvalitetno i biće potrebno da pristupimo meču na pravi način i da damo sve od sebe kako bi došli do pozitivnog rezultata. Pozivam publiku da nas podrži u što većem broju, a verujemo da ćemo našom igrom na terenu uspeti da joj se odužimo.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet