ABAKošarka

Barać: Tek sada počinje ono najvažnije

Odlične utike ostavila je Mega na ABA Superkupu, stotkom protiv Zadra ostvarili su drugu pobedu na turniru i zauzeli petu poziciju, sve u svemu, napravili odličnu uvertiru za start sezone.

– Čestitao bih igračima na velikom naporu koji su dali da bi izgledali ovako dobro. Pre svega defanzivno su ispunili sve zadatke, koji su stavljeni pred njih i iz te agresivne igre u odbrani došli smo do igre koju mi želimo da igramo, u otvorenom terenu sa puno kontranapada. Čestitam i protivniku na način na koji su igrali svih ovih dana. Oni su ovde došli bez najboljeg igrača, međutim oni uvek igraju sa visokim intenzitetom, sa puno trčanja, vrlo fizikalno i uvek je utakmica sa njima zahtevna.

Govorio je Marko Barać o načinu na koji je pripremio ekipu za ovaj meč, kao i da je sve ovo samo priprema za ono najbitnije što dolazi.

– Ja sam svojim igračima pred meč sugerisao da je u ovom sportu poslednji utisak jedino što je bitno, čini mi se da su to razumeli i da nismo ovom utakmicom pokvarili neki sveobuhvatan utisak koji smo ostavili na turniru. Tek sada počinje ono najvažnije, ostalo je još desetak dana da nastavimo da treniramo, kako bi se spremili za to prvo kolo.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet