MuškaOdbojka

Baranek: Ekipa ima veliki potencijal

Iskusni odbojkaš Vojvodine pohvalio je saigrače za veliku pobedu nad Zenitom u Sankt Peterburgu koju su ostvarili bez njegove pomoći.

– Kao što sam i ranije rekao, tim ima veliki potencijal, fizički i tehnički. Mora i dalje da radi i dokazuje se. Imali smo neke neželjene momente na utakmicama i treningu, zbog korone, ali smo opet na okupu. Žao mi je što nisam bio u Sankt Peterburgu, ali sam gledao utakmicu sa Zenitom. To što su tamo uradili momci veliki je rezultat. Nivo igre je bio visok, imali su koncentraciju, tehnički i taktički su sjajno odigrali, rizikovali su i imali malo grešaka. To je sve što bih ja poželeo u odbojci i mislim da je sada cilj zadržati takav nivo. Odnosno, ponoviti ga. Ako se to sačuva sve će biti lakše u budućnosti. To treba da nam bude model.

U izjavi za klupski sajt, Baranek je istakao da ga izuzetno motiviše i inspiriše igranje za srpskog šampiona.

– Novi izazov za mene je i to što nikada nisam igrao u Srbiji. Sa Vojvodinom imam priliku da se opet borim za titulu, ali i da igram Ligu šampiona. Izazov je i to kada daješ sve od sebe da budeš i dalje sposoban da se takmičiš, kada uživaš u odbojci i nadmetanju. Nema mnogo igrača mojih godina koji mogu igrati na visokom nivou. Inspiracija je za mene i to što se trudim da mlađima pomognem da i oni budu bolji, da sa njima delim svoje iskustvo. I dalje se takmičim. I dalje želim da pobeđujem, da se dokazujem. Sve dok se budem zabavljao na terenu, uživao i dok budem imao podršku u svemu tome, nastaviću da igram odbojku.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet