FudbalŠpanija

,,Barselona je htela Vlahovića ali nije bilo izvodljivo“

Bivši tehnički sekretar Katalonaca, Ramon Planes, govorio je za italijanske medije o mnogim temama, između ostalog i o dvojici aktuelnih fudbalera Juventusa koje je Barselona želela da dovede.

Razmišljali smo o obojici. Dušan Vlahović je veoma jak igrač. Hteli smo da ga pozajmimo pre dve godine. Pokušavali smo ali nije bilo izvodljivo. Manuel Lokateli je igrač Barseloninog stila. Eksplodirao je u Sasuolu. Bili smo blizu i njegovog dovođenja ali je Juventus jak klub koji ima posebne afinitete prema domaćim igračima i na kraju je odlučio da ode kod njih.

Interesantno je i to da je pre pandemije Lautaro Martinez bio blizu prelaska na Kamp Nou.

– Lautaro Martinez je bio jako blizu Barselone. Pregovori su se vodili pre početka pandemije. Održali smo brojne sastanke sa njegovim agentima i direktorima Intera sa kojima smo inače u dobrim odnosima. Onda je došla pandemija i situacija se promenila jer se i fudbal ekonomski promenio.

Tema je bio i trener koji je figurirao kao ozbiljan kandidat za klupu Barselone.

Roberto de Zerbi je trener sa filozofijom poput Barselonine. Pep Gvardiola nam je takođe veoma pohvalno govorio o njegovom stilu fudbala. Istina je da morate da imate takav stil ako želite da trenirate Barselonu. On je mlad trener kojeg smo pažljivo pratili. Istina je i da smo ga kontaktirali i mislim da će on u budućnosti moći da trenira Barsu.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet