EvroligaKK Crvena zvezdaKK PartizanKošarkaVESTI DANA

Bodiroga: Optimista sam što se tiče večitih

Jedan od direktora Evrolige govorio je za Sport Klub o aktuelnostima pred početak fajnal fora u Berlinu. U ovom trenutku nema precizne informacije o bližoj budućnosti i konačnim odlukama, najavio je da će za koji dan raspolagati preciznijim.

– Čekaju me još dva ili tri intervjua, možemo o tome da pričamo sutra ili u nedelju. Pa tada da razgovaramo o budućnosti Evrolige.

Ono što sve nas najviše zanima je da li ćemo gledati Crvenu zvezdu i Partizan zajedno u Evroligi treću godinu zaredom. Dejan Bodiroga nije mogao da kaže ništa konačno, samo je izrazio optimizam po tom pitanju, videćemo da li i klubovi akcionari tako razmišljaju.

– Status Evrolige je poznat. Srbija je za Evroligu važan market. Već dugi niz godina prvak AdmiralBet ABA lige ima prioritet što se tiče nastupa u Evroligi, ali to će biti odluka svih akcionara. Nakon onoga što su naši klubovi uradili za Evroligu, ja sam optimista što se tiče i jednih i drugih. Ta odluka će biti donesena u narednih mesec dana i doneće je svi akcionari Evrolige.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet