EvroligaKošarkaVESTI DANA

Bogdanović: Partizan treba da se domogne plej-ofa, posle ćemo da vidimo

U velikom intervjuu Sport Klubu, sjajni srpski košarkaš govorio je o velikom broju tema, naravno, nije mogao da se zaobiđe njegov voljeni Partizan o kome sada priča cela košarkaška Evropa ponovo, on veruje da crno-beli imaju kvalitet da sanjaju velike snove.

– Ove godine sam se uželeo košarke, verovatno zato što dugo nisam igrao. Ovo je najduži period da nisam igrao, pa sam dosta vremena proveo gledajući košarku. Partizan je izuzetno kvalitetna ekipa, mislim da mogu da dobiju svakog. Potrebno im je da se uigraju, ali potrebno je vreme za to. Ne gradi se ekipa samo godinu dana. To je proces. Partizan ima velike ciljeve, a jedan od prvih treba da bude da se domognu plej-ofa i da imaju što bolji plasman. Posle toga ćemo da vidimo.

Prokomentarisao je Bogdanović i za našu javnost bolnu temu, minulo Evropsko prvenstvo na kome je bio sprečen da pomogne reprezentaciji.

– Nisam bio preterano tužan. Jedna utakmica se izgubila, idemo dalje. Gubili smo i ranije, šta sad? Najteže je njima koji su bili tamo. Prvo sve ide dobro, loženje pre prvenstva i kada ne uspeš… Znam kako mi igrači razmišljamo, svi sebe krivimo i imamo razne crne misli. Nezahvalno mi je da bilo šta pričam, a nisam bio sa njima na EP, neću to da radim. Najteže je kada ne igraš i kada nisi u mogućnosti da pomogneš. Igra ti se, voliš basket…

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet