KošarkaSrbija

Bogdanović: Sebe vidim u Partizanu, Željko mi je mnogo pomogao

Zanimljivu izjavu dao je nedavno Željko Obradović o saradnji sa nekadašnjim asom Fenerbahčea koji je intervju Sport Klubu iskoristio da odgovori i na nju, između ostalog.

– To je veliki kompliment. Poslali su mi razni prijatelji tu njegovu izjavu i baš mi je bilo drago. Za neke stvari je potrebno vreme da ih u potpunosti razumeš, pogotovo kada si mlađi. Meni je u Istanbulu fokus bio isključivo na basketu, malo igrice i to je to. Mislio je na to da mogu da se razvijam tako da i drugima pomognem da budu bolji, da im je lepo da igraju sa mnom. Možda sam u Partizanu bio više orijentisan ka sebi i kako ja da dajem koševe, nisam gledao na igru na način na koji je Željko gleda. U tom smeru mi je mnogo pomogao, da do kraja razumem da nisam sâm na terenu, kao i u tome kako se pobeđuje. To je košarkaški, a kao čoveku mi je pomogao takođe, u vezi s nekim drugim životnim stvarima. Na tome sam mu veoma zahvalan, ali neću tu zalaziti u detalje.

Jedno od pitanja je bilo da li Bogdanović sebe vidi do kraja karijere u NBA ili razmišlja o Partizanu.

– Ne razmišljam uopšte o tome, zato što kraj nije ni na vidiku. Sve mislim – lagano mogu da igram još ovoliko, ha-ha, mada sam svestan da postoje i druge stvari u životu koje treba ostvariti. Sada sam koncentrisan isključivo na košarku i na zdrav život, trudim se da ostanem u NBA što duže. koncentrisan sam na sadašnjost, ali svakako bih voleo da na kraju, kada on dođe, budem u Partizanu.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet