KošarkaSrbija

Bogdanović: Zadovoljan sam gde smo

Po pobeda i poraz na Akropolis kupu, kapiten Srbije je nakon utakmice sa Italijom za Sportal izneo utiske posle odigranih utakmica u Atini.

Zadovoljan sam saigračima i svima gde smo i kako smo što se tiče kondicije i mentalne pripreme, biće to dobro. Sve izgleda kako treba u ovom trenutku.

Na konstataciju da su Italijani delovali svežije, Bogdan Bogdanović ne želi da se osvrće, fokusiran je na zaključke koje su igrači stekli nakon ovih utakmica.

Nismo mi ti koji tražimo izgovore. Bila je zabavna utakmica, morali smo bolje u odbrani, a i promašili smo neke šuteve.

Najviše minuta odigrao je Nikola Jović i ostavio fantastične utiske, pokazao da bi mogao da bude nosilac ove generacije.

Pokušava da pronađem svoju ulogu. Nisam igrač koji će da uzme loptu i radi sve. Samo dajem sve od sebe. Kada mi ne ide u napadu, pokušavam u odbrani. Žao mi je što nismo pobedili Italiji, ali biće sve to dobro.

Marko Gudurić je poželeo da se sa Italijom susretnemo na Mundobasketu, takođe izrazio zadovoljstvo što će iz ovih utakmica moći da se izvuku pouke.

Prava provera, nadam se da ćemo se sresti sa Italijanima u nekom momentu na šampionatu. Bili smo malo umorni, jako se treniralo ovih dana, videlo se to u drugom poluvremenu. Poslužiće ovo kao dobar trening. Da napravimo i sastanak da vidimo šta da unapredimo.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet