FudbalSrbija

Bondžulić: Svaki problem ćemo morati da rešimo i donesemo sa ovog gostovanja neki bo

Ušao je Javor u seriju poraza, nanizali su ih tri, četiri kola su bez pobede, svi u stručnom štabu i ekipi nadaju se da je gostovanje u Lučanima prilika za prekid crnog niza.

Na redu je jedan komšijski derbi. Postoji već godinama sportski rivalitet između Mladosti i Javora. Očekuje nas teška utakmica. Mi smo posle pet utakmica bez poraza vezali tri utakmice u kojima smo poraženi, tako da je na nama da tu seriju prekinemo. I u jednom i u drugom slučaju uvek se pitamo mi. I kada igraš dobro pitanje je kada ćeš odigrati slabiju utakmicu i prekinuti seriju i obratno. Imamo teškog protivnika, koji je takođe u delikatnoj situaciji. Oni imaju manje bodova od onoga što su zaslužili, naročito na domaćem terenu. Mi ćemo ovu seriju pokušati da prekinemo što pre, imamo priliku već u ponedeljak i nadam se da ćemo adekvatno odgovoriti na tu utakmicu. Grabež neće moći da igra zbog četiri kartona, a ima i sitnih povreda iz utakmice sa Kolubarom, ali medicinski tim pokušava da osposobi sve igrače. Svaki problem ćemo morati da rešimo i donesemo sa ovog gostovanja neki bod. Igrači na gostujućem terenu ne osećaju toliki pritisak kao na domaćem, gde su očekivanja veća i stvara se pritisak da utakmica mora da se dobije. Na gostovanju je manji pritisak na ekipu, a ponavljam i da nemamo mnogo iskusnih fudbalera. Možda zbog toga dolazi i do dobrog rezultata.

U sličnom tonu gostovanje Mladosti najavio je Eliomar.

Teško je posle poraza, ali je atmosfera u klubu, svlačionici i na treninzima dobra i nadamo se da ćemo prekinuti ovu seriju poraza u ponedeljak. Čeka nas teška utakmica u Lučanima, tamo je teško igrati, posebno u sistemu u kojem oni igraju, ali imamo još vremena i dobro ćemo se spremiti za utakmicu, ući dobro u meč i nadamo se pobedi.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet