KošarkaSrbijaVESTI DANA

Boriša Simanić saopštio sjajne vesti: Osećam se fenomenalno (VIDEO)

Nacionalni heroj prošlog leta postao je Boriša Simanić kada je, braneći boje svog nacionalnog tima, tokom jednog duela izgubio bubreg.

Sada, devet meseci kasnije, svima je malo laknulo jer se Boriša vratio treninzima.

Sada, trenutno, sam stvarno odlično, počeo sam i da treniram. Nekih više od mesec dana već radimo i zasad se osećam fenomenalno. U početku smo radili samo u teretani, da mišiće vratimo u funkciju, jer su bili zamrli skroz, ništa nisam smeo da radim sedam-osam meseci, zbog tih nalaza i svega, da se to očisti i onda sam krenuo da radim. U početku je to bila teretana, a onda smo iz nedelje u nedelju podizali intenzitet i pre nekih sedam do deset dana sam počeo i da šutiram – rekao je Boriša tokom ‘AleSto’ podkasta.

Otkrio je Boriša i da veliku zahvalnost duguje doktoru Radovanoviću:

Doktor Radovanović nikome nije ni rekao kakva je realna situacija, samo je par ljudi znalo u Savezu da mi je život bio ugrožen. Ja sam mu zahvalan i rekao sam mu to, spasao mi je život u više navrata tamo. Prve noći je bio uz mene, oni su hteli da posle snimka sačekamo jutro, međutim, pošto je bubreg pukao bilo je veliko krvarenje i da se sačekalo ja ne bih ni dočekao jutro. Tek posle drugog snimanja videli su da sam izgubio dve litre krvi i da je operacija odmah morala da se radi. Da nije bilo Gage da ubrza, bilo bi lezi ti gore i to je to – zaključio je Simanić.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet