FudbalOstale ligeSrbija

Božović: Srbija igra veoma slabo u poslednje vreme

Godine rada u Rusiji učinile su aktuelnog trenera Nefčija zanimljivim sagovornikom tamošnjim medijima, za koje je prokomentarisao nedavnu prijateljsku utakmicu sa Srbijom.

– Iskren da budem, Srbija igra veoma slabo u poslednje vreme. Da, isključenje je imalo određenu ulogu, ali i pre toga gosti nisu bili na pristojnom nivou. Što se tiče Rusa, njihova partija me nije iznenadila. Siguran sam i da Gajić nije isključen, Rusija bi pobedila. Možda ne tako ubedljivo…

Druga bitna tema bio je Vladimir Ivić, srpski stručnjak je smenjen u Krasnodaru čim je naišao prvi krizni period.

Jasno mi je zašto je Ivić smenjen. Galicki stvara ogroman pritisak na trenere i ne da im da rade samostalno, a Vladimir je samostalan trener. Verovatno je došlo do velike svađe između njih dvojice zbog neke Krasnodarove utakmice. Galickom je glava u oblacima, on misli da njegov tim treba da igra lep i napadački fudbal čak i sa omladincima u njemu. To je jednostavno nemoguće…

Nema dilemu Miodrag Božović da će drugi klubovi oceniti rad mlađeg kolege i sunarodnika kao pozitivan, te da neće dugo biti bez posla.

Kada je to Krasnodar bio prvi na tabeli? Nikada. Tako da je Ivić dobro radio svoj posao. I siguran sam da neće dugo biti bez angažmana.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet