EngleskaFudbalTransferi

Brazilac menja Brazilca na Enfildu?

Mnogo neophodnih promena.

Prokomentarisao je Jirgen Klop da je Liverpul u čudnoj situaciji, navijači i javnost su se bunili što nema pojačanja, onda kada su krenula da dolaze postali su zabrinuti kako će se uklopiti veliki broj novajlija. Ipak, trenutna situacija diktira promene, nameće ih kao neophodnost. Posle prve grupe odlazaka sa Enfilda dovedeni su Aleksis Mekalister i Dominik Šobošlai, kako su se odlazećima pridružili Džordan Henderson i Fabinjo, tako su se Redsi aktivirali oko novih kupovina.

Odlazak kapitena u Saudijsku Arabiju značio je da će Liverpul intenzivirati pregovore oko Romea Lavije. Dve ponude je Sautempton odbio, međutim, evropski mediji uveravaju da je to samo formalnost, te da će Liverpul poslati željeni paket od 50 miliona funti na Sent Metis za igrača koji je već izrazio želju da pojača njihove redove i odbio je pokušaje drugih klubova da se naknadno uključe.

Kada je nakon malo komplikacija kompletiran i transfer Fabinja moralo je da se krene po još jednog vezistu. Izveštavali smo već o listi kandidata da budu deo rekonstruisanog veznog reda Redsa, iskočio je favorit. Barem prema navodima uglavnom pouzdanog Skaj Sportsa koji izveštava da se ušlo u pregovore sa Fluminenzeom. Razlog je Andre, 22-godišnji zadnji vezni koji je ovog leta upisao svoj prvi nastup u dresu reprezentacije Brazila. Čekaju se konkretniji potezi i neki detalji, njegova trenutna tržišna cena je 15 miliona evra.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet