RukometŽenski

Bregar: Sveukupno nismo ništa dobili jer je veliki broj igrača falio

U odnosu na mečeve sa Švedskom i Danskom, srpska selekcija je u meču sa Slovenijom pokazala boljitak, to nije bilo dovoljno da se izbegne i treći poraz.

– Dobro smo ušli u utakmicu, energetski dobro, vodili celo poluvreme. A onda kraća rotacija je uradila svoje, pali smo u odbrani, Slovenija je to iskoristila, Amra Pandžić je odradila svoj posao u drugom poluvremenu dobro i na kraju je Slovenija pobedila.

Nema čime Bregar da bude zadovoljan sa ovog Evropskog prvenstva.

– Ovo prvenstvo sam zamislio kao takmičenje na kome bih dao više šanse za igru mlađim igračima koji nisu sa nama i to se nije dogodilo iz razloga koje sam mnogo puta naveo. Deo mlađe ekipe je dobio priliku za igru, debitovao, iskoristio šansu, da ne nabrajam sad pojedinačno, ali sveukupno nismo ništa dobili jer je veliki broj igrača falio. Samo smo iskusnije igračice trošili, još i ova povreda Jovane Kovačević… Sa nekim bekovima koji nam fale bila bi to drugačija Srbija. Ne kažem da ne bismo izgubili od Švedske i Danske, ipak su to velesile, ali verujem da bi bilo drugačije danas. Ali, takav je sport, jednom dobiješ, drugi put izgubiš.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet