RukometŽenski

Bregar: Više ćemo se skoncentrisati na nas nego na protivnike

I ženska rukometna selekcija okupila se pred Mediteranske igre u Alžiru u kome će nastupiti takođe u podmlađenom sastavu.

– Za nas je ovo takmičenje veoma dobro jer će priliku dobiti mnoštvo novih rukometašica i to će za njih biti novi nivo. Sa druge strane od njih očekujem da pokažu dobru borbu, da pokažu kako se bori za dres Srbije i da steknu nova iskustva za budućnost. Želim da rukometašice iz A selekcije koje su ovde sa nama dobiju neko novo iskustvo, da vidimo kako se snalaze u situacijama kada su utakmice u egalu, kako će poneti lidersku ulogu. Mislim da postoji dosta dobrih stvari koje donose ove Mediteranske igre i njihov rezultat će se pokazati u godinama koje slede.

Selektor stavlja fokus na igru svog tima a ne na protivnike.

– Mnoge ekipe na Mediteranske igre dolaze u izmenjenim ili podmlađenim sastavima. Ono što je meni najvažnije jeste da ovim devojkama ulijem samopouzdanje, da svih 16 igračica ima neku svoju ulogu i da ih na svim utakmicama rotiram što više, da dobiju šansu da se pokažu. Najbitnije je da steknu iskustvo. Više ćemo se skoncentrisati na nas nego na protivnike i na to kako ćemo se mi pokazati na takmičenju.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet