FudbalLiga Evrope

Bukari: Brzo moramo da zaboravimo ovaj meč i da se okrenemo sledećoj utakmici

Krilni fudbaler Crvene zvezde pravio je mnogo problema levoj odbrani Monaka, imao i jednu od najboljih šansi za domaću ekipu kada ga je zaustavio Nibel.

Mislim da ova utakmica nije bila naša. U prvom poluvremenu smo kontrolisali meč, mogli smo da postignemo jedan ili dva gola, nismo uspeli u tome. Utakmica je bila zaista dobra, nije se završilo onako kako smo želeli, ali to je fudbal. Brzo moramo da zaboravimo ovaj meč i da se okrenemo sledećoj utakmici.

Žali vihorni ofanzivac za tom propuštenom prilikom.

– To je moj posao, moram uvek da budem na visini zadatka na terenu. Nisam uspeo da postignem gol ili upišem asistenciju, žao mi je zbog toga. Moram da nastavim vredno da radim i da se borim zbog naših navijača. Ponavljam da je to moj posao i kada sam na terenu moram da trčim i borim se za ekipu.

I ovoga puta pohvalio je navijače.

– Atmosfera je uvek odlična, daje nam dodatnu motivaciju na terenu. Navijači nas motivišu da damo i više od svog maksimuma. Neverovatni su.

Okreće se Bukari narednim izazovima.

Ovo je samo početak, prva utakmica, moramo da nastavimo vredno da radimo, naravno pre svega da se odmorimo, a zatim da radimo na našim greškama. Imamo još pet utakmica u Ligi Evrope, ne preostaje nam ništa nego da se fokusiramo na sledeći meč, da razmišljamo o našim greškama i učimo iz njih.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet