FudbalSrbija

Čakar: Ovaj posao radim srcem i emocijama

Kad se podvuče crta na kraju polusezone Novi Pazar je prijatno iznenađenje, imao je uspone i padove u MozzartBet Super ligi, promenio trenera, ovaj ciklus sezone završio porazom u Humskoj.

Šteta. Mogli smo makar do boda protiv Partizana, kako da ne. Bio sam veoma iscrpljen po završetku meča. Nijedna utakmica me nije toliko ispraznila. Malo su i osećanja pomešana. Svega sam bio svestan pre utakmice. Krenuli su sa najjačim adutima, sa Kvinsijem Menigom, Rikardom Gomešom, Fusenijem Dijabateom… Nosili smo se, ali falilo nam je energije i benzina, pogotovo u drugom poluvremenu. Iscrpljeni smo. Fizički smo pali. Da smo odmerili snage 15 dana ranije, ubeđen sam da bi bilo drugačije. Videlo se da smo na izamaku snaga. Mnogi ne mogu više normalno ni da hodaju, skratile se se noge, lože… Sve je to fudbalska priča i normalna stvar. Poslednje je kolo polusezone. Nije lako da izađeš na teren u fenomenalnom stanju, koji iziskuje snagu, brzinu i fokus tokom svih 90 minuta. Takođe, teško je očekivati da Partizan veže kikseve kući u Mozzart Bet Superligi, da za polusezonu tri puta izgubi u prvenstvu. Mislim, izvodljivo je to, ali u praksi jako teško. Dobio ih je Spartak tri dana ranije, a bolje da smo to učinili mi.

Igračima nema šta da zameri, svestan je da su u ritmu kakav je bio dali sve od sebe.

Dali su koliko su mogli, nemam specijalnih primedbi. To je tako. To je fudbal i uvek postoji žal. Bilo bi sjajno da je ostalo 0:0, ali i ovako su ti momci napravili velike stvari. Mirno čekaju proleće. Ušli su i među osam najbojhih ekipa u Kupu Srbije. Generalno, postoje svi preduslovi da se tako nastavi i na proleće. Nedostaje samo malo da bude i mnogo bolje.

Postavlja se pitanje da li će Čakar biti trener Pazaraca i posle pauze.

Samo zdravlja, a neka bude šta biti mora. Šalu na stranu, otprilike sam se sa svojim prijateljima dogovrio da priču privedemo kraju do pauze u šampionatu. Ostaje žal što još uvek ne posedujem trenersku profi licencu. Na neki način sam osakaćen. Moramo da sednemo i porazgovaramo. Verovatno će sve biti izvesnije narednih dana. Svestan sam da mi je data šansa, da je prepoznato nešto u meni. Ja to poštujem. Ovaj posao radim srcem i emocijama.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet