EvrokupEvroligaKošarka

Čanak: Vreme za davanje ocena su maj i jun

Srpski trener je napravio krug u kome je letos napustio Lietkabelis zbog ponude Turk Telekoma, tamo je otpušten, vratio se u Panevežis i u direktnom duelu u Evrokupu dobio turskog predstavnika.

Da ne ističem to u prvi plan, svi imamo neki ego i sujetu, ne mogu sada da lažem da mi nije prijala pobeda. Pobeda nam je vrlo bitna. Bitna iz razloga što je Lietkabelis ostao u trci za plasman u narednu fazu Evrokupa. To je sada mnogo važnije. Utakmicu smo spremali najnormalnije, kao i svaku drugu što spremamo. Ni u jednom momentu nije bilo nekog pokušaja padanja u vatru ili da sam imao neku dodatnu motivaciju, već je sve odrađeno onako kao što je to slučaj za ostale utakmice.

Prati Nenad Čanak i šta se dešava u Partizanu, u intervjuu za Mozzart Sport je podsetio na prošlu sezonu i povukao paralelu sa ovom.

Ja to sve sada pratim isključivo navijački. Nemam sad ni vemena da nešto posebno analiziram, pogledam kad stignem, navijački. Nema potrebe da se nešto mnogo priča, jer dosta ljudi sada sebi daje za pravo da analizira i komentariše dešavanja bez ikakve odgovornosti. Kao što već rekoh, vreme za davanje ocena su maj i jun. Partizan ni prošle godine nije startovao onako kako su se navijači nadali, pa na kraju zamalo odoše na fajnal for i osvojiše Evroligu. Veliki sam navijač Partizana, pratim sve iz tog ugla.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet