FudbalŠpanija

Ćavi: Meni ništa nije jasno, ovo sve se kosi sa zdravim razumom

Nezadovoljan je trener Barselone jer utakmica sa Majorkom nije odložena.

Mi smo u neverovatno teškoj situaciji, imamo 17-18 igrača na koji ne mogu da igraju. Smatram da je utakmica morala da bude odložena. Sevilji je meč bio pomeren kada je bila bez trojice Južnoamerikanaca. Eto i u košarci je El Klasiko otkazan. Nema nikakvog smisla da se igra sutra. Situacija je haotična. Meni ništa nije jasno, ovo sve se kosi sa zdravim razumom.

Jedna od retkih dobrih vesti je dolazak Ferana Toresa.

Feran je spektakularno pojačanje za nas i kao igrač i kao ličnost. On će nam doneti mnogo, jer može da igra na više pozicija u napadu.

Situacija je još uvek zategnuta oko Usmana Dembelea.

Pregovori su u toku. Nekada su agenti preterano teški. Naša pozicija je jasna i proces traje. I dalje sam optimista što se tiče ostanka Dembelea, veslamo u istom pravcu. Pričao sam ponovo s njim. Nisam razočaran, iako je očigledno da agent ne shvata da je klub u komplikovanoj situaciji. Dali smo dobru ponudu Usmanu, u ekonomskom i sportskom smislu. Smatram da je ovo dobra prilika za njega i da ne bi trebalo da je propusti.

Mediji spekulišu i o potencijalnom dolasku Alvara Morate.

Hajde da pričamo samo o igračima koji su ovde. Sve ostalo je hipotetičko. Da pričam o njemu ili drugim igračima neće doneti ništa dobro.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet