FudbalLiga šampiona

Ćavi: Moramo da damo život da bismo prošli u polufinale

Veliki kapital je donela Barselona sa Parka prinčeva, ali to treba kapitalizovati u revanšu četvrtfinala Lige šampiona. Znog renoviranja svog stadiona Pariz Sen Žermen će dočekati na Monžuiku.

Monžuik treba da bude kazan! To je veoma važno za klub i siguran sam da će nam navijači pomoći. Monžuik mora da izgleda kao Kamp Nou u velikim večerima. Pariz Sen Žermen neće kalkulisati, biće hrabar, ali mi smo u prednosti. Igramo kod kuće, biće to težak meč.

Katalonci su izdržali preokret, režirali jedan svoj, imaće gol prednosti ali pred sobom jednu ofanzivno potentnu ekipu, spremnu da napadne na razne načine.

Pobeda nam je dala samopouzdanje i veru da možemo da se takmičimo sa jednom od najboljih ekipa na svetu. Pariz Sen Žermen i generalno ekipe Luisa Enrikea uvek napadaju. Još više kada gube. Ako nisu kalkulisali cele sezone, sada će još manje.

Zadatak će biti otežan izostancima Andreasa Kristensena i Serhija Roberta. Danac i kapiten su požuteli u Parizu, te neće biti u mogućnosti da pomognu saigračima večeras.

To što smo ostali bez Kristensena i Roberta stvara nam problem, veoma osetljiva situacija. Boli nas što su sankcionisani. Ipak, ključ je da budemo tim. Moramo da damo život da bismo prošli u polufinale.

Navijači spremaju vatreni doček za Usmana Dembelea. Posle načina na koji je otišao, te proslave gola u prvom meču razljutili su pristalice, priznaje i Ćavi da je bio razočaran tim gestom.

Ono što se desilo sa Usmanom Dembeleom je izazvalo loš osećaj u meni. Ali, nemam ništa protiv njega, poštujem ga i svakako ću ga pozdraviti. Kao što sam ga pozdravio i pred prvi meč. Ljudi u javnosti pokazuju šta su i ono što žele.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet