FudbalŠpanija

Ćavi nakon pobede: Nemojte da zviždite Dembeleu!

Barselona je konačno podsetila na stare dane. Na domaćem terenu razbijen je Simeonev Atletiko rezultatom 4:2. Izuzetno zadovoljan rezultatom i igrom bio je menadžer Ćavi Ernandez, koji je istakao da bi ova utakmica mogla biti prekretnica sezone.

Barselonisimo! Baš nam je bila potrebna ova pobeda. U klubu vlada spektakularna harmonija, navijači i ceo tim bio je za čistu desetku danas. Bili smo superiorni i odigrali smo baš dobro. Ovo bi mogla da bude i prekretnica sezone. Odigrali smo kompletnu utakmicu sve do Danijevog isključenja. Od tada smo bili jako oprezni. Ono što mi se najviše svidelo je način na koji smo odigrali posle Danijevog izlaska, kako smo se branili i nismo dozvolili rivalu da dominira. Uvodnih 60 minuta utakmice je nešto što želim da vidim od Barselone uvek. Prvo poluvreme bilo je izvrsno. Sada moramo da ostanemo nogama čvrsto na zemlji i ostanemo ponizni. I napredujemo dalje„.

Takođe, Španac se osvrnuo i na zvižduke publike kada je pročitano ime Usmana Dembelea pozvavši ih da mu više ne zvižde.

Navijači, molim vas nemojte više da mu zviždite. U redu, sada ste mu zviždali, od sledeće utakmice se nadam da ćete mu pružiti podršku„.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet