FudbalŠpanija

Ćavi: Nešto nije u redu, svi ste videli…

Šest golova smo videli na stadionu Benito Viljamarin, Betis je uspeo da stigne dva gola prednosti Barselone prvi put, ne i da uzvrati u samom finišu.

– Ovo je bila jedna od najboljih utakmica u sezoni. Isko je poravnao rezultat, ali su se igrači ponovo snašli. Navijači su uživali ovome, sa toliko mladih na terenu, toliko karaktera. Nije to bila savršena predstava, ali možemo da idemo kući srećni. Bilo nam je prijatno na terenu veći deo utakmice, i to na teškom gostovanju. Nadamo se da je ovo bio podsticaj koji nam je potreban.

Uspon u formi Ferana Toresa naveo je javnost na Kamp Nou da je on prošlog leta bio rado viđen za transfer.

– Feran je jedini zaslužan. Poslao mi je poruku prošlog leta u kojoj je rekao da namerava da bude značajan Barsi šta god da se desi. On je dao primer i srećan sam zbog njega. On to zaslužuje. Sjajna je ličnost, u odličnoj formi. On je zver i moramo da ga maksimalno iskoristimo.

Događaj kola i tema za naredne dane je ipak suđenje na utakmici u Madridu, gde je Real napravio veliki preokret protiv Almerije…

– Utakmica u Madridu? Ako pričam o tome, kazniće me. Svi su videli šta se dogodilo. Još od utakmice Protiv Hetafea znam da nešto nije u redu. Biće veoma teško osvojiti ligu.

Podsetio je Ćavi na još neke sudijske odluke iz prethodnog perioda, koje su po njegovoj oceni bile na štetu Barselone.

– Uz poštene sudijske odluke, trebalo bi da imamo još šest bodova više. Trebalo je da pobedimo Hetafe, čist penal u Valjekasu koji niko ne pominje, gol Žoaa Feliksa u Granadi… Ali o ovome niko ne priča. Ne možemo ništa da uradimo po tom pitanju, sem da nastavimo da radimo.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet