FudbalLiga šampiona

Ćavi: Sramota, ali moramo da nastavimo

Barselona je u krizi, to je sada evidentno kada se na neubedljive partije nadovezao prvi poraz u Ligi šampiona, na gostovanju Šahtjoru.

Baš smo u lošem trenutku, što se tiče igre i rezultata. Mučimo se kad imamo loptu i kad želimo da napadnemo. Bila je ovo jedna od najlošijih utakmica koje pamtim poslednjih godina. Moramo da priznamo da smo loši. To je sramota, ali moramo da nastavimo.

Tvrdi Ćavi da je u pitanju psihička blokada, ali je smiren jer ekipa i dalje zavisi od sebe, posle reprezentativne pauze očekuje da osiguraju prvo mesto.

Bitno je da zavisimo od sebe, sledeća utakmica je kod kuće protiv Porta. Tad možemo matematički do osmine finala. Brine me što smo do skoro igrali veoma dobar fudbal. To znači da je u pitanju psihički problem. Ni fizički, ni igrički. Blokirani smo. Priznajem da neke stvari radimo pogrešno. Pritisak posle poraza nije onakav kakav bi trebalo inače da bude. To su detalji koji na ovom nivou uzimaju danak.

Dodaje šef struke da ekipa ne sme da posrne, trenutak nije dobar, međutim, od njih očekuje da se trgnu.

Momci ne bi smeli da izgube samopouzdanje. Moraju da ga vrate. Prepoznajemo da smo u malom padu, moramo da se resetujemo. Pozitivna stvar je što ništa nije izgubljeno. Samo smo odigrali smo lošu utakmicu i to priznajemo. Ono što me najviše brine je samopouzdanje fudbalera.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet