EngleskaFrancuskaFudbalItalijaŠpanijaTransferi

Čelsi dobija konkurenciju za Osimena?

Bar dva kluba bi mogla da se uključe u trku.

Uz sve muke koje su ih snašle od početka sezone, čelnici Napolija su uspeli da jednu barem odlože. Viktor Osimen je posle dosta trzavica i nesuglasica produžio ugovor u koji je uključena izlazna klauzula od 130 miliona evra. Teško da će biti isplaćena, ali nekolicina pouzdanih evropskih novinara veruje da će Nigerijac tokom narednog leta promeniti sredini. Čelsi figurira kao favorit za dolazak Osimena, pominje se čak mogućnost da se sada napravi dogovor koji bi stupio na snagu po završetku sezone, u međuvremenu, javlja se i konkurencija.

Lokalni mediji iz Napulja vraćaju Pariz Sen Žermen u priču. Sveci su odavno ljubitelji Osimena, šuška se da će na leto posegnuti za novim napadačem. Randal Kolo Muani i Gonkalo Ramos za sada imaju podršku, ali ima i zagovornika opcije da se bar jedan zameni nekim boljim i u s tom namerom se ponovo gleda ka Napolijevom centarforu.

Slične diskusije se vode i u Madridu. Pojedini evropski portali izveštavaju o sukobu mišljenja unutar Reala. Sve je manje onih koji žele Kilijana Mbapea, postoji i struja koja zagovara da se krene po Erlinga Halanda… Sada i Osimen ima unutar Kraljevskog kluba obožavaoce čija je ideja da upravo on pojača napad.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet