EngleskaFudbalTransferiVESTI DANA

Čelsi iznenadio, ali ponudom za srpskog golmana!

Jako zanimljiva ideja.

Dan ne može da prođe bez vesti o Čelsiju kada je u toku prelazni rok. Nema linije tima koju Plavci nisu promenili ili ne planiraju da to učine, pa izuzetak nije ni pozicija golmana. Eduar Mendi je svakako dugo bio na udaru i transfer listi, taj problem rešio je Al Ahli u ranoj fazi letnje transfer pijace. Doveden je Robert Sančez kao inicijalno broj dva na golu, situacija se ponovo promenila.

Uprkos tome što su dopirali glasovi kako Maurisio Poketino ima puno poverenje u Kepu Arizabalagu, na prve konkretne pozive Čelsi je pristao da ga pusti. Bio je Kepa blizu Bajerna, predomislio se nakon ponude Reala i otišao u Madrid na pozajmicu. Sančez je postao nova jedinica i krenulo se u potragu za konkurencijom. Izveštavali smo već o iznenađujućoj ideji da se angažuje Kasper Šmajhel, na Stamford bridžu su izgleda rešili da nas iznenade za nas mnogo interesantnijom.

Iako je napravio slovnu grešku, pa se izvinio i ispravio, jedan od najpouzdanijih ostrvskih novinara, Jakob Štajnberg, informisao nas je da je Čelsi krenuo po Đorđa Petrovića. Partije srpskog golmana u dresu Nju Inglanda nisu prošle nezapaženo naa Ostrvu, povezivao se ranije sa Mančester Junajtedom i upravo Čelsijem. Novost je, piše pomenuti reporter Gardijana, da su Plavci poslali ponudu u visini od 15 miliona funti američkom klubu. Veoma interesantne vesti za nas u Srbiji, nekoliko srpskih fudbalera su mediji selili u ovaj deo Londona, hoćemo li zaista s više interesovanja pratiti utakmice Čelsija? Sudeći po tvitu Fabricija Romana koji je potvrdio vest, priča je na dobrom putu da bude realizovana.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet