EngleskaFudbalTransferi

Čelsi mora i po štopera, prvi kandidat na razmatranju

Novi prioritet.

Do ovog trenutka Čelsi je bio tema vesti uglavnom zbog prodaja. Sa druge strane uz ranije dogovorene Kristofera Nkunkua i Mala Gusta dovedeni su Nikolas Džekson, te talentovani Anhelo i Dijego Moreira, videćemo da li će oni biti odmah uključeni u rad prvog tima. Glavobolju Maurisiju Poketinu i ostatku sportskog sektora zadala je povreda Veslija Fofane zbog koje se mora na tržište po još jednog štopera.

Plavci su nešto ranije prodali Kalidua Kulibalija, u ovom trenutku stručni štab računa na Tijaga Silvu, Benou Badiašila i Trevora Čalobu, svoje mesto bi trebalo da ima i Levi Kolvil, povratnik sa pozajmice u Brajtonu. Povreda Fofane navela je sportski sektor da razmišlja o još jednom povratniku. Gardijan piše da je na čelu liste Mark Guehi. Pre dve godine on je prodat Kristal Palasu, tada je dogovoreno pravo preče kupovine ukoliko Čelsi bude zainteresovan. Sada kada je Guehi izrastao u jednog od stabilnijih i cenjenijih štopera u ligi, vrlo moguće je da će se to desiti.

Ipak, Čelsi ima druge prioritete, najpre kupovina Mozesa Kaiseda koji je odavno dogovorio lične uslove. Brajton je odbio prve dve ponude, očekuje se uskoro i treća. Drugi prioritet je prodaja Romela Lukakua, razmatraju se i opcije za poziciju ofanzivnog veznog.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet