EngleskaFudbalTransferi

Čelsi okasnio, Brajton pred pobedom u transfer trci!

Preostali samo detalji.

Iz sezone u sezonu oduševljavamo se igri pa onda i poslovanjem Brajtona. Ništa nije drugačije ni ovog leta, lep novac zarađen od prodaja Aleksisa Mekalistera i Roberta Sančeza na Ameksu su preusmerili u ulaganja u dolaske Žoaa Pedra, Barta Verbungena, Igora i Adrijana Mazilua, Džejms Milner i Mahmud Dahud su stigli kao slobodni igrači. Galebovi su sada blizu sedmog pojačanja.

Od rane faze letnjeg prelaznog roka targetiran je Mohamed Kudus. Manji je bio problem dogovoriti se sa Ajaksom koji je za igrača tražio 40 miliona evra, Brajton je od početka bio spreman to da plati. Veći je izazov bio nagovoriti samog igrača koji je rešio da bude strpljiv, što je i moglo da mu se isplati. Ozbiljni izvori navodili su da je Čelsi bio spreman da se uključi, čak je dobio mig od Kudusa, obavestio Ajaks da može da se očekuje ponuda. Priča se otegla, Plavci su se fokusirali na, po njima, hitnije teme, Galebovi su iskoristili priliku.

U toku večeri je David Ornštajn izašao sa ekskluzivom, Brajton i Kudus su blizu dogovora oko ličnih uslova. 23-godišnji ofanzivni vezni je prošle sezone postigao 18 golova uz sedam asistencija, mnogo je klubova koji su se raspitivali, konkretni su bili samo Brajton i Čelsi. Vrlo brzo saznaćemo da li je i definitivno rešena glavna meta Roberta De Zerbija.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet