EngleskaFudbalTransferi

Čelsi razmatra naše gore list!

Ravnopravan među trojicom kandidata.

Nismo navikli da Čelsi pod ovom upravom vidimo kao neaktivnog učesnika na tržištu, ali je u zimskom prelaznom roku bilo tako. Dok se ekipa bori za izlazak u Evropu i bilo kakav drugi nagoveštaj svetlije budućnosti, menadžment planira poteze u letnjem prelaznom roku, u zavisnosti od plasmana na kraju sezone. Prioritet je napadač, ali biće i drugih dešavanja, o nekima smo izveštavali juče, na redu je pozicija levog beka.

U toku dana Ben Jakobs nas je informisao o dvojici novih imena na listi Plavaca. Zvučnije, ali manje dostupno ime je Alfonso Dejvis. Još uvek se ne zna da li će napustiti Bajern ili potpisati novi ugovor, pa i ako se desi ovo drugo, tu je Real Madrid kao konkurent sa kojim Čelsi teško može da izađe na kraj.

Verovatno u ovom trenutku realnije zvuči Miloš Kerkez. Momak srpskog porekla, a mađarski reprezentativac, u pomalo turbulentnom toku karijere domogao se Premjer lige prošlog leta. U ranijoj fazi sezone bio je standaran u Bornmutu, situacija se promenila, ali je uspeo da pokaže potencijal, dovoljno da Čelsi šalje skaute i bude predmet razgovora na Stmaford bridžu kao jedna od potencijalnih letnjih meta.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet