EngleskaFudbalTransferi

Čelsi spremio 200 miliona za triling pojačanja

Plavci spremni da zavuku ruku duboko u džep.

U poslednjih par meseci na Stamford Bridžu govorilo se uglavnom o odlascima. Uprkos maksimalnim naporima kluba priča oko novih ugovora za Antonija Ridigera, Andreasa Kristensena i Sesara Aspilikete nije se pomerila sa mrtve tačke. Paralelno sa ovom problematikom Čelsi radi na potencijalnim dolascima i po pisanju Telegrafa za tri fudbalera klub je spreman da izdvoji 200 miliona evra.

Najpre, želja sportskog sektora je da pod svoje okrilje vrati nekadašnjeg polaznika Čelsijeve akademije a sada kapitena Vest Hema, Deklana Rajsa. 23-godišnji vezista mesecima već odbija produžetak ugovora, želi da se okuša u nekom klubu sa ambicijama za osvajanje titule i po ranijim informacijama velikog broja ostrvskih portala preferira ponudu Plavaca pre neko li nekog drugog kluba iz vrha tabele.

Zajedno sa Rajsom vezni red bi mogao da pojača godinu dana mlađi Aurelijen Tčuameni. Momak kome su mnogi nadenuli nadimak novi Pogba već neko vreme je na radaru Tomasa Tuhela i procena je da bi ovo leto bilo pravi momenat da se krene po vezistu Monaka.

Spisak zatvara Žil Kunde. Dobro je poznato šta se sve dešavalo prošlog leta kada je Sevilja ostala dosledna u nameri da svog štopera zadrži ili proda isključivo pod uslovima koje želi, videćemo da li se situacija promenila ili Čelsi prosto pristaje da ispuni te zahteve. Ako se pisanje pomenutog lista ispostavi tačnim i sve navedeno realizuje, dres Plavaca mogla bi da zaduže tri fudbalera koje mnogi vide kao budućnost evropskog fudbala.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet